رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

خواص میوه به

به درختی کوچک با پوست ساقه و تنه قهوه سیر با برگ های بیضوی صاف و کر کدار است. میوه رسین آن کروی به رنگ زرد و پوشیده از کرک و دارای طعم شیرین و طبعی گرم و تر میباشد. نشاط آور است و جهت جلوگیر از سقط جنین می شود.

مصرف به موجب زیبا شدن نوزاد میگردد و آب میوه آن حاوی چند نوع ویتامین مهم است. مربای آن در درمان سرفه و آسم مفید است و میوه مفیدی برای بیماران سل میباشد. مصرف به دانه ضد اسهال است و برای ترکهای پوست و لب موثر میباشد. لعاب دانه آن بهترین ضد آفتاب می باشد. گوشت میوه به باعث حضم غذا میباشد. سوختی ناشی ازآتش و آب جوش را لعاب آن التیام میدهد.

خوردن به در رشد و نمو عقل و هوش موثر است و اگر به را به مدت 15 روز در الکل خیسانده و با محلول آن صورت را ماساژ دهند چین وچوروک را کاهش میدهد. دم کردن گل و شکوفه به سردرد را برطرف و برای درمان بی خوابی آن را بهار نارنج مخلوط کرده و قبل خواب میل کنید. خوردن به خام سبب بند آوردن سبب بند آمدن رگ های خونی میشود.

Loading the player...


آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 4.0 stars out of 5.