جهش تولید | دوشنبه، ۱۸ فروردین ۱۳۹۹

یارمه پلو

یارمه پلو


یارمه پلو

منطقه طبخ غذا: روستای لنگرود

مواد تشکیل دهنده:

گندم پوست کنده (یارمه) 1.2 پیمانه (50 گرم)

ماش یک پیمانه (100 گرم)

پیاز یک عدد متوسط

برنج 2 پیمانه (200 گرم)

فلفل و نمک و زردچوبه به مقدار لازم

روش پخت:

گندم پخته شده و پوست گرفته را با ماش میگذاریم تا خوب پخته شوند. سپس پیاز تفت داده شده, فلفل, نمک و برنج را به آن اضافه می کنیم و خوب میگذاریم تا دم بکشد.

و اما چند نکته:

مصرف ماش به صورت جوانه زده خواص آن را چند برابر می کند و سبب می شود همه مود مغذی به خصوص آهن در دسترس همه سلول ها قرار گیرد.

به جای سرخ کردن پیاز، آن را تفت می دهیم.

نظر متخصصین تغذیه:

میزان اسید فولیک ماش بسیار بالاست و برای پیشگیری از بیماری های قلبی ـ عروقی بسیار مفید است.

پتاسیم ماش نیز فراوان است و در نتیجه مصف آن در افراد مبتلا به پرفشاری خون مفید می باشد.

از دیگر خواص ماش می توان به کاهش کلسترول، پیشگیری از سرطان و مفید در در درمان کم خونی اشاره کرد.

مصرف هم زمان گندم ازگروه غلات همراه با ماش از گروه حبوبات سبب می شود این غذا از نظر پروتئینی، کامل بوده و در افرادی که گوشت مصرف نمی کنند، مفید باشد.



آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.