Dhonishow requires Javascript
بستن پنجره

بستنی سنتی زعفرانی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 میانگین امتیاز 4.00 (1 رای)

 

بستنی سنتی زعفرانی

 

بستنی سنتی زعفرانی

تخم مرغ 3 عدد – شیر 4 پیمانه – وانیل یک سوم قاشق چاخوری – زعفران یک سوم قاشق چاخوری – شکر یک و نیم پیمانه – گلاب یک پیمانه – ثعلب یک قاشق مربا خوری

ثعلب و وانیل و شکر را باهم مخلوط می کنیم . تخم مرغ ها و مواد مخلوطی قبل را خوب با هم زن یا مخلوط کن می زنیم .شیر و گلاب را به مواد اضافه کرده و ظرف را روی حرارت ملایمی قرار می دهیم .مرتب هم می زنیم تا مواد ما جوش بیاید وقتی جوش آمد از روی حرارت برداشته و می گذاریم کاملا سرد شود . زعفران را با آب داغ حل کرده و به مواد اضافه می کنیم . این مواد را داخل ظرف استیل ریخته و داخل فریزر به مدت 2 ساعت می گذاریم . بعد از 2 ساعت از فریزر در آورده و دوباره با هم زن می زنیم . این کاررا 4 الی 5 بار به مدت 2 ساعت به 2 ساعت یا 3 ساعت به 3 ساعت تکرار می کنیم . ودر مرحله آخرخامه یخ زده را تکه تکه کرده و به بستنی اضافه می کنیم و در ظرف را گذاشته و به مدت 8 ساعت داخل فریزر می گذاریم .

 

Zafarani ice Cream of traditional

 


 

 

 

دانلود

 

کاپ کیک توت فرنگی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 میانگین امتیاز 4.50 (2 امتیازها)

 

کاپ کیک توت فرنگی

 

کاپ کیک توت فرنگی

کره 225 گرم – شکر 200 گرم – تخم مرغ 3 عدد – وانیل یک هشتم قاشق چای خوری – آرد حدود 300 گرم – بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری – نمک 1 پنس – شیر نصف پیمانه – توت فرنگی خورد شده 180 گرم

مواد کرم توت فرنگی

کره نرم شده حدود 100 گرم – پودر قند 160 گرم – پودر توت فرنگی یا پوره ی توت فرنگی 2 تا 3 قاشق سوپ خوری

ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم . داخل قالب های کاپ کیک ها را کاغذ مخصوص(شبیه کاغذ کیک یزدی است وچون دیواره های آن بلند است می توان بدون قالب در سینی فر هم گذاشت ) می گذاریم . و آنها را با قلمو یا اسپری چرب می کنیم . کره و شکر را با دور متوسط  هم زن ، هم می زنیم . یک کرم سبک بدست می آید . بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هم می زنیم . وانیل را اضافه کرده و هم می زینم . آرد و بکینگ پودرو نمک را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم. آرد مخلوط شده و شیر را به همراه هم کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم البته دیگر نباید با همزن هم زد باید با لیسک آن را هم زد . دست آخر توت فرنگی ها خرد شده را به آن اضافه می کنیم . مواد که ترکیب شدند داخل قالب های کاپ کیک می ریزیم . در فر به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا روی آنها هم طلای شود و بعد از فر در آورده و در یک توری فلزی گذاشته تا کاملا سرد شود .

طرز تهیه کرم توت فرنگی : کره نرم شده را به مدت 2 دقیقه می زنیم . پودر قند را اضافه کرده تا یک کرم یک دست بدست آید . بعد 3 قاشق غذا خوری پوره توت فرنگی را آن اضافه می کنیم و می توان یک رنگ خوراکی به آن اضافه کرد. حال این کرم را در یک قیف با ماسوره شکوفه می ریزیم . و روی کاپ کیک های که پخته بودیم را با این کرم تزئین می کنیم .

چون در این کاپ کیک ها میوه به کار رفته است مدت نگه داری آنها بالاست و می توان به مدت یک هفته داخل یخچال آنها را نگه داری کرد. اگر با گرم تزئین شده اند باید با ظرف درب بسته آنها را داخل یخچال نگه داری کرد .

 

 

Straw berry cup cake

 


 

 

 

دانلود

 

سالاد پیازچه

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 میانگین امتیاز 4.00 (1 رای)

 

سالاد پیازچه

 

سالاد پیازچه

سیب زمینی پخته وریزشده نیم کیلو- مرغ پخته و خورد شده 1 عدد سینه – خیارشور خورد شده 250 گرم – پیازچه حلقه حلقه شده یک پیمانه – نمک و فلفل و سرکه به میزان لازم – سس مایونز 1 شیشه کوچه – گردوی نرم شده و پوست کنده شده و خورد شده یک پیمانه

سیب زمینی و مرغ و خیار شور و پیازچه و نمک و فلفل و سرکه و گردو را با هم ترکیب می کنیم و بعد سس را اضافه کرده و در ظرف مناسب می ریزیم و میل می کنیم .

 

 

Scallion salad

 

 

 

دانلود

 

شکلات مغزدار با طعم آلبالو

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 میانگین امتیاز 4.00 (1 رای)

شکلات مغزدار با طعم آلبالو

 شکلات مغزدار با طعم آلبالو

شکلات سفید حدود نیم کیلو

کره 90 گرم

پودر شکر 90 گرم

شکلات سفید آب کرده 90 گرم

شربت آلبالو 45 گرم

اول شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم . بعد داخل ظرفی که قالب ، قالب است ریخته و این ظرف را برمی گردانیم تا فقط شکلات ته ظرف و دیواره ها بچسبد . ظرف را داخل فریزر گذاشته تا شکلات ها بسته شود . و بعد ظرف را بیرون آورده ونیم قالب ها رااز شکلات آب کرده پر می کنیم و می توان از شکلات آب نکرده که داشتیم تکه تکه کرده و روی این شکلات ها می ریزیم . حال ظرف را داخل فریزر گذاشته تا شکلات کاملا بسته شود . و بعد از فریزر در آورده و شکلات ها را از قالب جدا می کنیم .بعد می توان این شکلات ها را در کاغذ ها ی فنجانی ریز گذاشته و در ظرف می چینیم .

حال باید مغز شکلات را باید آماده کرد. اول کره و پودر شکر را خوب باهم می زنیم تا به صورت کرم شود . بعد شکلات سفید را که 90 گرم بود اضافه می کنیم . بعد شربت را اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط شود . وداخل قالب های که داشتیم و از فریزر در آورده بودیم مقداری از این مخلوط را ریخته و بعد شکلاتی که به روش بن ماری ذوب شده بود روی آن می ریزیم .

 

Chocolate

 

 

 

دانلود

 

کیک مربای

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 میانگین امتیاز 4.00 (1 رای)

 

کیک مربای

کیک مربای

شیر یک دوم پیمانه – روغن یک پیمانه  سر خالی – تخم مرغ 4 عدد ( 3 تا زرده و یک کامل ) – بکینگ پودر حدود 2 قاشق مربا خوری – شکر یک پیمانه – آرد دو و نیم پیمانه – وانیل مقداری – مربا از هر نوع دلخواه به مقدار لازم – انواع مغز از هر کدام حدود 3 قاشق غذا خوری .

روغن و شکر را خوب با هم مخلوط می کنیم . 3 تا زرده و یک تخم مرغ کامل را به مواد اضافه کرده و حدود 5 دقیقه با هم زن هم می زنیم . شیر را با بکینگ پودر مخلوط کرده و بعد وانیل را هم اضافه می کنیم و به مواد قبل اضافه می کنیم . حال 2 پیمانه آرد را به مواد اضافه کرده و نصف پیمانه را نگه می داریم . ته ظرف را چرب کرده و سه چهارم مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را صاف می کنیم . مربا مورد دلخواه را روی آن می ریزیم . از هر مغز که می خواهیم اضافه می کنیم .  نصف پیمانه آرد وبا سه چهارم مواد که داشتیم مخلوط و پهن می کنیم . به صورت رشته رشته برش زده و روی مواد قبلی به صورت به علاوه می گذاریم .یک عدد از سفیده ها ی تخم مرغ را با فرچه روی کیک می مالیم . بعد در فر 175 درجه سانتی گراد  به مدت 30 الی 40 دقیقه می گذاریم . فر از قبل روشن نباشد .

 

Cake jam

 

 

دانلود

 

آخرین تولیدات ویژه
 بازديد امروز: 4192       کل بازدیدها:7875194
  • آخرین بروز رسانی:شنبه, 04 مرداد 1393 10:44.

کليه حقوق متعلق به صدا و سيماي مرکز قم | qom.irib.ir است - هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

براي بهتر ديدن اين صفحه از مرورگر +IE8 يا فايرفاکس يا کروم استفاده نماييد .
پست الکترونيکي: info[at]qom.irib.ir