خانواده


کیک مربای مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
(1 امتیاز)
پنجشنبه ، ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ، ۱۴:۱۰
تعداد بازديد: 294

 

کیک مربای

کیک مربای

شیر یک دوم پیمانه – روغن یک پیمانه  سر خالی – تخم مرغ 4 عدد ( 3 تا زرده و یک کامل ) – بکینگ پودر حدود 2 قاشق مربا خوری – شکر یک پیمانه – آرد دو و نیم پیمانه – وانیل مقداری – مربا از هر نوع دلخواه به مقدار لازم – انواع مغز از هر کدام حدود 3 قاشق غذا خوری .

روغن و شکر را خوب با هم مخلوط می کنیم . 3 تا زرده و یک تخم مرغ کامل را به مواد اضافه کرده و حدود 5 دقیقه با هم زن هم می زنیم . شیر را با بکینگ پودر مخلوط کرده و بعد وانیل را هم اضافه می کنیم و به مواد قبل اضافه می کنیم . حال 2 پیمانه آرد را به مواد اضافه کرده و نصف پیمانه را نگه می داریم . ته ظرف را چرب کرده و سه چهارم مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را صاف می کنیم . مربا مورد دلخواه را روی آن می ریزیم . از هر مغز که می خواهیم اضافه می کنیم .  نصف پیمانه آرد وبا سه چهارم مواد که داشتیم مخلوط و پهن می کنیم . به صورت رشته رشته برش زده و روی مواد قبلی به صورت به علاوه می گذاریم .یک عدد از سفیده ها ی تخم مرغ را با فرچه روی کیک می مالیم . بعد در فر 175 درجه سانتی گراد  به مدت 30 الی 40 دقیقه می گذاریم . فر از قبل روشن نباشد .

 

Cake jam

 

 

دانلود

 

آخرین بروز رسانی مطلب در پنجشنبه ، ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ، ۱۴:۱۴
 
کافه کلاسه مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
(1 امتیاز)
پنجشنبه ، ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ، ۱۴:۰۳
تعداد بازديد: 193

کافه کلاسه

 

کافه کلاسه

بستنی ساده یا شکلاتی : هر عدد بستنی خوری 3 اسکپ

شیر 1 لیتر

شکر  سه چهارم پیمانه

نسکافه یا کاکائو 1تا 2 قاشق

خامه حدود 100 گرم

خلال پسته و قاشق های مخصوص کافی شاپ یا نی برای تزئین

شیر را گرم کرده و شکر را اضافه می کنیم . بعد نسکافه یا کاکائو را  اضافه می کنیم . بعد می گذاریم خنک شود . بعد داخل یخچال گذاشته تا کاملا سرد شود . بعد داخل ظرف بستنی 3 اسکپ بستنی ریخته و بعد شیر را از داخل یخچال در آورده و روی بستنی می ریزیم و با خامه فرم گرفته و خلال پسته تزئین می کنیم .

 

Café glase

 

 

دانلود

 

آخرین بروز رسانی مطلب در پنجشنبه ، ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ، ۱۴:۱۰
 
کوکوی دو رنگ مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
(1 امتیاز)
چهارشنبه ، ۱۶ اسفند ۱۳۹۱ ، ۱۷:۰۴
تعداد بازديد: 297

کوکوی دو رنگ

کوکوی دو رنگ

مواد لازم کوکوی سبزی:

سبزی کو کوی یک کیلو – تخم مرغ 6 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم – سیر زنده شده 3 تا 4 حبه – روغن به میزان لازم

مایع کوکوی سیب زمینی:

سیب زمینی پخته شده و چرخ کرده یا رنده شده حدود 750 گرم – تخم مرغ 4 تا 5 عدد – پیاز رنده شده 2 حبه و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

سبزی را خورده کرده و داخل ظرف ریخته و تخم مرغ ها را روی آن شکسته و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و می توان مغز گردوی ریز شده که حدود نصف پپمانه و زرشک شسته شده نصف پیمانه را مواد اضافه کرد. مواد را مخلوط کرده و تابه را روی حرارت گذاشته و روغن داخل آن ریخته تا داغ شود .و بعد مواد کوکوی سبزی را داخل تابه ریخته و در آن را با دم کنی می گذاریم . بعد از 10 دقیقه مواد مایع کوکوی سیب زمینی را روی آن ریخته و دوباره درب ظرف را می گذاریم و یک طرف که سرخ شد طرف دیگر را سرخ کرده و با کوچه و خیار شور می توان تزیین کرد .

 

Kookoo  two  color

:Vegetable kookoo Ingredients
Dormitory where a kilo of vegetables - 6 eggs salt and pepper and turmeric to the amount required - 3 to 4 cloves garlic, alive - the amount of oil needed

:material of Potato kookoo
Baked potatoes and minced or grated 750 gr - 4 to 5 eggs - grated onion 2 cloves, salt and pepper and turmeric to the extent necessary

 

 

 

دانلود

 

آخرین بروز رسانی مطلب در شنبه ، ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ، ۰۹:۳۵
 
کوکوی مرغ مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
(1 امتیاز)
چهارشنبه ، ۱۶ اسفند ۱۳۹۱ ، ۱۷:۰۲
تعداد بازديد: 334

کوکوی مرغ

کوکوی مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده  2 عدد

پیاز سرخ شده 1 پیمانه
تخم مرغ: 5 عدد

زعفران و نمک و فلفل به میزان لازم

جعفری خورد شده 2 تا 3 قاشق غذا خوری پر
روغن مایع: به مقدار لازم

ابتدا مرغ را به اندازه ریز خرد می کنیم. سپس تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم. نمک و زعفران و فلفل و پیاز سرخ شده و جعفری خورد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم. پس از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در ماهیتابه می ریزیم و در ظرف را همراه با دم کنی می گذاریم تا کوکو ببندد. وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر را بر می گردانیم .کمی که خنک شد آن را به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم. با گوجه و جعفری تزیین می کنیم .

 

Kookoo Hen

Chicken Cutlets
Ingredients:
2 pieces of chicken breast cooked
Fried onions 1 cup
Eggs: 5 pcs
Saffron and salt and pepper to rate
Parsley 2 to 3 tablespoons of filling
Oil to the required amount

We crushed the small size of the chicken. Then add the egg material. Saffron, salt and pepper and fried onion and parsley and mix well have been added. Saucepan on the heat and add oil to it. After the Heat oil in a frying pan stock Coco throw in the dish you make with the door shut to Coco. When cooked on one side, the other side to give back. That was a little cool, transfer it to the container. We decorated with tomatoes and parsley

 

 

دانلود

 

آخرین بروز رسانی مطلب در چهارشنبه ، ۱۶ اسفند ۱۳۹۱ ، ۱۷:۰۵
 
گراتن مرغ و بادمجان مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
(1 امتیاز)
چهارشنبه ، ۱۶ اسفند ۱۳۹۱ ، ۱۶:۵۷
تعداد بازديد: 1107

گراتن مرغ و بادمجان

گراتن مرغ و بادمجان

 

مرغ 1 عدد یا 2عدد سینه مرغ – بادمجان 10 عدد – سس سفید 1 پیمانه – پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم – نمک و فلفل به میزان لازم

 

مرغ را همراه یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، یک حبه سیر و دو لیوان آب می گذاریم بپزید. بادمجان ها را حلقه حلقه کنید، نمک زده و سرخ کنید. مرغ را پس از پخته شدن ریش ، ریش ویا خرد می کنیم. کف ظرف نسوزیا پیرکس را با مقداری روغن چرب کرده. و  از سس سفید 2 الی 3 قاش می پوشانید. سپس یک ردیف بادمجان های  حلقه شده چیده، و برای خوش بو شدن از پودر آویشن استفاده می کنیم. و روی بادمجان می پاشیم. و یک ردیف مرغ را روی آن چیده و روی آن دوباره سس سفید می ریزیم. این کار را تا انتها تکرارمی کنیم. به طوری که لایه ی آخر سس و پنیریپتزا می باشد.در هر لایه فلفل و آویشن را به مقدار دلخواه اضافه می کنیم. ظرف را در فر گرم شده، با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تاپخته شود. و روی آن طلایی رنگ شود . وبا همان ظرف می توان سرو شود .

 

طرز تهیه ی سس سفید

شیریک و یک چهارم  پیمانه
کره   25    گرم
آرد سفید3  قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیاز رنده شده 1 عدد

آرد را در ظرف می ریزیم شیر را بتدریج روی آرد می ریزیم و بهم می زنیم تا آرد در شیر کاملا حل شود.بعد شیر را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا شیر جوش آید و کمی غلیظ شود. و پیاز رنده شده را اضافه می کنیم . نمک و فلفل و کره را اضافه می کنیم یکی دو جوش که زد از روی آتش برمی داریم.

Gratn the chicken and eggplant

One chicken with onion, salt, pepper, turmeric, garlic cloves and two cups of water to a boil to cook. If the eggplant crisp, salt and fry. After being cooked chicken beard to beard or crushed. Nsvzya Pyrex dish with some oil and palm fatty. And the white sauce to cover 2 to 3 slice. Then a row of eggplant stacked rings, and the fragrance of thyme powder we use. Pashym on eggplant. And a row of chicken on it and set it back on top with a white sauce. To this end, we Tkrarmy. So that the last layer is sauce and Pnyryptza. Within each layer to a desired value we add pepper and thyme. The dish in hot oven, 175 ° C heat for 45 minutes to make Tapkhth. And on it golden. And the dish can be served

 

 

 

دانلود

 

 

آخرین بروز رسانی مطلب در چهارشنبه ، ۱۶ اسفند ۱۳۹۱ ، ۱۷:۰۲
 
<< شروع < قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی > انتها >>

صفحه 9 از 27

آرشیو کلی تولید ویژه صدا و سیمای مرکز قم

پیشنهاد سایت

بازدیدها 1188
بازدیدها 553
بازدیدها 505
مار گورخري
z1.jpg
تعداد تصویر: 4
بازدیدها 342
آخرین تولیدات ویژه


خانواده

مادر
mother.png
مدت ویدیو: 03:17
بازدیدها 6

سایر تولیدات

مار پلنگي
v40.jpg
تعداد تصویر: 4
بازدیدها 4

سایر تولیدات

گونه ای اسپرس
on20.jpg
تعداد تصویر: 4
بازدیدها 6

سایر تولیدات

بازدیدها 11
آخرین دیدگاه و نظرات تولیدات ویژه
  • بشقابی کوهستانی، بشقابی پرشاخه
    سلام و خسته نباشید ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیار بازدیدکنندگان قرار دادید ادامه...
    ۱۳۹۳/۰۱/۲۸ ۰۹:۲۵
    ارسال کننده: امیرعلی
  • حاج احمد ولی
    به به.سلام برمداح وجانباز جنگ تحمیلی.حاج احمدولی.لذت بردم.ازاستادحاج رضافلاح تشکرمی کنم.من خودم یکی ازشاگردان استادفلاح هستم وبه این شاگردی افتخارمی کنم.بسیاری ازمداحان مانندآقای حاج احمدولی شاگردحاج ... ادامه...
    ۱۳۹۳/۰۱/۱۵ ۱۲:۴۵
    ارسال کننده: مقدم
  • جستجوی افراد گم شده
    سالهاست عموی بنده گم شده.به نام غلامرضا هوشی.لطف کنیدتماس بگیرید.09123380 366.09358259993 ادامه...
    ۱۳۹۳/۰۱/۰۶ ۰۴:۳۰
    ارسال کننده: فرامرزهوشی
  • جستجوی افراد گم شده
    باسلام. عموی بنده درسال 68 به نام غلامرضاهوشی ازمنزل به دلیل مشکلات خانواده گی در شهرستان بروجرد خارج شده وتاکنون بازنگشته است.اگر کسی خبر دارد با این شماره تماس بگیرد ومادرپیرش راخوشحال کنددمتون گرم.... ادامه...
    ۱۳۹۳/۰۱/۰۶ ۰۴:۲۳
    ارسال کننده: فرامرزهوشی
  • حاج غلامرضا فلاح
    درودبرشماوهمه ادب دوستان .این عزیز ی که بنام سید محمد بابامیری است،استعداد خوبی دارد چونکه بنده ایشان را ازسال 1376می شناسم،درآن سالها من ودوستان دیگرم ازجمله حمیدومجیدطیبی،ر ضاایزدی،مسعودزم انی،محمدع... ادامه...
    ۱۳۹۲/۱۲/۲۴ ۰۱:۰۵
    ارسال کننده: رضایی
  • حاج غلامرضا فلاح
    ازاین امکانی که صدا وسیمای قم ایجاد کرده واقعا بایدتشکرکردزیرا بعضی از مطالب انسانرابیادخاطر ات کودکی ونوجوانی می اندازد.بنده موضوع مربوط به استادغلامرضا فلاح راخواندم ویادسالهای درس خواندن دردبستان ف... ادامه...
    ۱۳۹۲/۱۲/۱۶ ۰۰:۵۷
    ارسال کننده: شفیعی
  • جستجوی افراد گم شده
    اگه کسی مهدی پور عبدالله ساکن شهرکرد و لیسانس کامپیوتر از دانشگاه میبد متولد 1365 رو میشناسه لطفا با من تماس بگیره. su.mortazavyan@gmail.com ادامه...
    ۱۳۹۲/۱۲/۱۳ ۰۴:۰۰
    ارسال کننده: سوسن
  • جستجوی افراد گم شده
    حدود 25 سال پیش دایی اینجانب به نام محمدتقی حاتمی از منزل خارج شده و دیگر بازنگشته است ایشان هم اکنون حدود 70 سال سن دارند اگر کسی اطلاعی از چنین فردی دارد لطفا به آدرس fatahizh521@gmail.com اطلاع دهد... ادامه...
    ۱۳۹۲/۱۲/۱۱ ۱۳:۴۵
    ارسال کننده: فتاحی
  • روستای کاسوا
    سلام لطفا لینک برای دانلود فیلم ها بزارید ادامه...
    ۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ۲۳:۰۶
    ارسال کننده: abolfazl
  • جستجوی افراد گم شده
    پدرم سال 1358 فوت کرده اما به تازگی متوجه شده ام که ایشان سال 54 با یک خانم پرستار در بیمارستان امام رضا مشهد ازدواج کرده بود و بچه نیز داشته اند اما نه اسم اون خانم رو بلدم و نه تونستم خبری بگیرم .اس... ادامه...
    ۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۰۱:۲۴
    ارسال کننده: نعمت اله حیدری

آخرين بروزرساني دوشنبه ، ۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ ، ۰۸:۳۶ 
  • بازديد امروز: 1072  • بازديد ديروز: 2261  • افراد آنلاين: 24  • بازديد کل: 6091624
2014© کليه حقوق متعلق به صدا و سيماي مرکز قم | qom.irib.ir است - هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
برای بهتر دیدن این صفحه از مرورگر +IE8 یا فایرفاکس یا کروم استفاده نمایید .
پست الکترونیکی: info[at]qom.irib.ir
Check PageRank