Dhonishow requires Javascript
بستن پنجره

نکاتی راجع به درست کردن مربا

  • بازدید: 922
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 میانگین امتیاز 3.00 (2 امتیازها)

مربا

 

 



نکاتی راجع به درست کردن مربا


مدت: 1 دقیقه و 21 ثانیه

حجم: 960 کیلو بایت

یکی از دلایل کپک زدن مربا این است که بطور کامل پخته نشده باشد، اگر مربای شما کپک زد یک لایه از روی آن را بردارید و بقیه مربا را دوباره بپزید در این صورت دیگر تخمیر نمی شود و دیگر کپک نمی زند.


قبل از تهیه مربا داخل ظرف را با مقداری روغن خوراکی چرب کنید تا مربا به ته ظرف نچسبد.


در هنگام تهیه مربا برای جلوگیری از کف کردن اون یک تکه کره خوراکی به مربای در حال جوش بندازید.

برای اینکه مطمئن شوید شربت مربا  قوام آمده می توانید به این توصیه ها  عمل کنید:

اول اینکه مقداری از آن را در وسط دو انگشت خود بگیرید و انگشت ها را از هم باز کنید تا مربا به صورت یک نخ دراز کشیده شود و پاره نشود.
دوم یک قطره از شربت مربا را در ظرفی حاوی آب سرد بریزید اگر به ته ظرف برود و از هم باز نشود شربت مربا قوام آمده است.

 

 

 

 

Tips on making jam

One reason is that mildew jam is not fully baked, if your jam will mold, a layer of jam on it, remove and re-cook the rest, in this case, the other is not fermented and does not mold

.Before preparing the jam,the dish with a little oil into the bottom of the dish edible oil fatty Nchsbd

.When the jam to prevent foam from, to jam a piece of butter in the boiling store

 

:To ensure the consistency of  jam syrup,you can follow these recommendations

.First, some of it get in the middle two fingers, and fingers to jam from time to open a yarn is lying and not torn

.Second, a drop of jam syrup pour in a dish containing cold water, if you go to the bottom of the container, jam and syrup consistency is not open

 

 

 

 

 

 

 

Time : 1min 21 sec

Size: 960 KB

 

دانلود

اضافه کردن نظر

جدیدترین تولیدات ویژه
آخرین تولیدات نگاه
 بازديد امروز: 6587       کل بازدیدها:9076175
  • آخرین بروز رسانی:پنج شنبه, 08 آبان 1393 10:56.

کليه حقوق متعلق به صدا و سيماي مرکز قم | qom.irib.ir است - هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

براي بهتر ديدن اين صفحه از مرورگر +IE8 يا فايرفاکس يا کروم استفاده نماييد .
پست الکترونيکي: info[at]qom.irib.ir