Dhonishow requires Javascript
بستن پنجره

خواص سنجد

  • بازدید: 475
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 میانگین امتیاز 4.50 (2 امتیازها)

سنجد

 

 



خواص سنجد


مدت: 1 دقیقه و 16 ثانیه

حجم:  900 کیلو بایت

سنجد در درمان بیماری های دهان و دندان، زخم معده و آرتروز  مفید است.
سنجد دارای سه قسمت قهوه ای، آردی شکل و چوبی می باشد، جالب است بدانید قسمت آردی شکل و  چوبی آن دارای ارزش غذایی فراوانی است.
در قسمت آردی شکل دو نوع قند گلوکوز و فروکتوز، هفت نوع چربی اشباع شده  و اشباع نشده وجود دارد.میوه سنجد در درمان بیماری زخم معده بسیار موثر است.


کسانی که ناراحتی معده و گوارش دارند بهتر است  از خوردن سنجد غافل نشوند. خوردن سنجد می تواند مانع گرسنگی و ضعف عمومی بدن بشود.بهتر است بعد از خوردن آن بلافاصله آب نخورید چون خاصیت مفید سنجد را کاهش می دهد



 

Benefits elaeagnus angustifolia

 

Time : 1min and 16 sec

Size: 900 KB

elaeagnus angustifolia is useful in the treatment of oral disease,Gastric ulcers and arthritiselaeagnus angustifolia is useful in the treatment of oral disease,Gastric ulcers and arthritis

elaeagnus angustifolia has three parts brown,flour-like And wood, it is interesting to know part of the flour-like and its wood is a lot of nutritional value,In the flour-like are two types of glucose and fructose sugar, seven types of saturated and unsaturated fats,elaeagnus angustifolia is very effective in the treatment of peptic ulcer disease

Those who are upset stomach and digestive is better do not forget to eat  elaeagnus angustifolia, ate elaeagnus angustifolia can prevent hunger and general body weakness. do not drink water immediately after eating it because it reduces the useful property elaeagnus angustifolia

دانلود

اضافه کردن نظر

جدیدترین تولیدات ویژه
آخرین تولیدات نگاه
 بازديد امروز: 4572       کل بازدیدها:9060289
  • آخرین بروز رسانی:پنج شنبه, 08 آبان 1393 10:56.

کليه حقوق متعلق به صدا و سيماي مرکز قم | qom.irib.ir است - هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

براي بهتر ديدن اين صفحه از مرورگر +IE8 يا فايرفاکس يا کروم استفاده نماييد .
پست الکترونيکي: info[at]qom.irib.ir