Dhonishow requires Javascript
بستن پنجره

پودینگ شکلات و خرما

  • بازدید: 341
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 میانگین امتیاز 4.00 (1 رای)

پودینگ شکلات و خرما

پودینگ شکلات و خرما

مواد لازم : خرمای هسته گرفته نرم 240 گرم – آب یک و سه چهارم پیمانه –  جوش شیرین یک قاشق چای خوری یا یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر- کره خوردشده 80 گرم – تخم مرغ 2 عدد – آرد 150 گرم – پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری پر – گردو خورد شده 70 گرم

سس باتر اسکاچ : شکر قهوه ای 250 گرم – کره 80 گرم – خامه صبحانه 300 میلی لیتر

طرز تهیه :

یک قالب 22 سانتی را برداشته و ته آن را چرب می کنیم و کاغذ ته آن می اندازیم . حالا خرما و آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت می گذاریم . جوش که آمد از روی حرارت برداشته و بکینگ پورد به آن اضافه می کنیم و 5 دقیقه در ظرف را می گذاریم . بعد آن را در مخلوط ریخته تا خوب مخلوط شود تا به صورت پوره در بیاید . کره و شکر را با هم زن خوب هم می زنیم و به سرعت تخم مرغ ها را دانه ، دانه اضافه می کنیم . آرد و شکلات را اضافه می کنیم . پوره خرما را در دو مرحله اضافه کرده و هم می زنیم .مایع پودینگ آماده را در قالب ریخته و داخل فر باحرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت می گذاریم .

سس باتر اسکاچ : شکر قهوه ای و خامه و کره را داخل ظرف ریخته و روی حرارت گذاشته تا کمی بجوشد . وقتی پودینگ ما آماده شد سس گرم را روی پودینگ گرم می ریزیم . پودینگ باید گرم سرو شود .

 

Chocolate and Dates Pudding

Ingredients: 240 g of palm kernel software being - and three-quarters of a cup of water - or a teaspoon of baking soda, a teaspoon of baking powder - Khvrdshdh 80 g butter - 2 eggs - 150 g flour - a tablespoon of cocoa powder high dining - there are 70 grams of walnuts
Scotch battery sauce: brown sugar 250 g - 80 g butter - 300 ml cream breakfast

Ingredients:
Take a 22 cm frame and the bottom of the bottom sheet, it'll make it greasy. Now the dates and water in a frying pan and heat treat. The electrode was removed from heat and add baking powder and we treat within 5 minutes. The mixture is then poured into the mix to come into the puree. Beat together butter and sugar with a good woman and quickly the eggs seed, we need to add. Add flour and chocolate. Add the pureed dates and also incorporate two stages. Liquid poured into the prepared pudding Bahrart 170 ° C oven for an hour tops

 

دانلود

 

اضافه کردن نظر

آخرین تولیدات ویژه
 بازديد امروز: 7213       کل بازدیدها:8514403
  • آخرین بروز رسانی:سه شنبه, 01 مهر 1393 10:35.

کليه حقوق متعلق به صدا و سيماي مرکز قم | qom.irib.ir است - هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

براي بهتر ديدن اين صفحه از مرورگر +IE8 يا فايرفاکس يا کروم استفاده نماييد .
پست الکترونيکي: info[at]qom.irib.ir